Flexibel tandvård i Stockholm

På Stureplan Dental hjälper vi dig med akut, vanlig, specialisttandvård, estetisk tandvård och tandimplantat. Allt på vår moderna klinik i centrala Stockholm.

I maj 2010 övertog vi kliniken av tandläkare Tabakov som även överlämnade sitt trevliga patientklientel till oss. Sedan dess har hela kliniken totalrenoverats med bl.a nytt golv, nymålade väggar, nya skåp och en helt nya behandlingsstolar med tempurfyllning. Vi jobbar med marknadens absolut bästa och senaste material. Vi gör implantatkirurgi och protetik på kliniken och använder marknadens bästa implantat från Straumann. Personal från Straumann finns med vid alla operationer och vi samarbetar med mycket skickliga tandtekniker på plats i Stockholm.

Vi tycker det är så roligt att träffa alla våra trevliga patienter. Både nya och gamla! Välkommen!

Vi talar svenska, ryska, polska och engelska.

Tandhygienist stockholm
Tandhygienist stockholm östermalm

Vi som arbetar på Stureplan Dental är:

Tandhygienist stockholm östermalm

Ewa Bodare

Leg tandhygienist och klinikchef

Ewa är vår klinikchef och tandhygienist. Med flera års erfarenhet av både förebyggande och komplex behandling av tandlossning tar hon extra väl hand om och rådger dig, med eller utan implantat. Hon gör tillsammans med dig upp en terapiplan vid behov. Ewa utför även tandblekning och saltblästring.

Tandhygienist stockholm östermalm

Alexander Yanchenkov

Leg tandläkare

Alexander har lång erfarenhet av akuttandvård, kirurgi, protetik, estetisk tandvård och tandimplantat och det är han som tar hand om dig som behöver impantat. Alexander har även bakgrund som läkare och är certifierad behandlare inom Restylane® fillers samt muskelavslappnande injektioner. Alexander är van vid att ta hand om akuta behandlinga. Han jobbar ibland på Cityakuten..

Tandhygienist stockholm östermalm

Catharina Hackzell

Leg tandhygienist

Caharina är en erfaren tandhygienist, och vi är väldigt glada över att få ha henne här hos oss. För att boka tid så ringer ni 08-611 91 07, så tar Catharina hand om er bokning eller eventuella frågor. Ni kan även nå Catharina på mobilnummer 070-772 17 96 och mail Catharinahackzell@gmail.com.

Specialisttandläkare & tandtekniker

Vi samarbetar med skickliga specialister inom endodonti och kariologi, samt tandtekniker på plats i Stockholm. Vid mer komplicerade behandlingar kan vi komma att remittera till våra samarbetspartners.

På Stureplan Dental vill vi alltid hålla en hög standard för tandvård i Stockholm. Vi ser därför till att ha god kontakt med många tandläkare i området för att kunna erbjuda er den bästa möjliga vården.

Samarbetspartners

  • Straumann
  • CityAkuten

Vi är anslutna till Försäkringskassan och arbetar efter Qualident kvalitetssäkring.