Stureplan Dental

Stockholms mest erfarna klinik
på estetisk tandvård

Vi har flyttat till:
Jakobsbergsgatan 8, 1 tr
11142 Stockholm

Behandlingar

Tandimplantat

Att ersätta tandförluster har stor betydelse för en ökad livskvalitet och ökad självkänsla. Tandimplantat sitter fast, precis som vanliga tänder, och gör att din mun får en fullt normal funktion. Du kan tugga och äta igen, något som ökar din säkerhet i vardagliga och sociala situationer.

Ta hand om dina tandimplantat

Det är viktigt att ta god hand om sina tandimplantat för att få en långvarig hållbarhet. Tandimplantat som sköts ordentligt har en hållbarhet på minst 10 år. Genom vår tandhygienist får du hjälp att förbygga inflammation i tandköttet kring implantat.

Om du är intresserad av att göra tandimplantat är du välkommen att kontakta oss via mail eller telefon eller på kliniken. All behandling och rådgivning görs av erfarna tandläkare.

Implantat från Straumann

Hos Stureplan Dental använder vi Straumann tandimplantat. På så sätt får du livstidsgaranti på implantaten samt 10 års garanti på protetiken, dvs kronor och broar.

Vi utför fullständig implantatbehandling på vår tandklinik, vilket innebär operation, protetik samt för- och efterbehandling. Vi dukar och klär oss sterilt på det sätt som krävs vid en vanlig operation. Vid varje operation kommer dessutom specialist från Straumann. Hos oss strävar vi alltid efter en hög kvalitet och ett gott omhändertagande.

I de flesta fall kan man få ersättning från försäkringskassan vid implantatbehandling. Välkommen på kostnadsfri konsultation så får du ett kostnadsförslag.

Miniimplantat

Hos Stureplan Dental utför även miniimplantat för dig med illasittande helprotes. Efter en mindre operation sitter protesen fast i käken på så kallade miniimplantat vilket innebär komfort och stabilitet vid tuggning. Du kan använda den protes du redan har om den passar bra eller så tillverkar vi en ny.